Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Zuidgericht appartement nabij de Visserij.

VAST BEZOEKMOMENT OP DONDERDAG 20 DECEMBER 2018 om 18u tot 18u30, mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen: ingeschreven, geen bevestigingsmail).

In de Paardestraat, tussen de Portus Ganda en Visserij, vindt u dit aangenaam appartement. Het appartement heeft een grote leefruimte met open keuken (hete-lucht oven, koelkast, kookplaat) en aansluitend een groot ZUID-gericht terras (geen tuin*). Het terras is groot genoeg om gezellig te tafelen.
Verder telt de woonst een aparte bergruimte, een slaapkamer, een badkamer met douche en een toilet in een afzonderlijke ruimte.

Mobiliteit-score Realo: 91%. Afrit snelweg op 2,1 km, vlakbij de R40 en Gent-Dampoort, nabij gezellige stadsparken (Kon. Astridpark, Rommelwaterpark, Coyendanspark), onmiddellijk aan de fiets- en looproute Lousbergkaai/Visserij, op wandelafstand van Centrum-Gent.

VAST BEZOEKMOMENT OP DONDERDAG 20 DECEMBER 2018 om 18u tot 18u30, mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen: ingeschreven, geen bevestigingsmail).

(*) De weergegeven foto van de tuin is een referentiefoto van de IDENTIEKE leefruimte/living. Het appartement te huur heeft echter wel een groot, zuidgericht terras.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed