Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Centraal gelegen appartement met 2 terrassen

VAST BEZOEKMOMENT WOENSDAG 24 APRIL 2019 van 18u tot 18u30, mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestigingsmail)

Het 2 slaapkamer- appartement werd heel recent gerenoveerd.

De privé - inkomhal, met een grijze tegel, biedt toegang tot de ruime woonkamer met grote glaspartij. De volledig geïnstalleerde keuken met SIEMENS-toestellen (koelkast, vaatwasmachine, oven, kookplaat, dampkap) biedt toegang tot een eerste terrasje.
Het appartement heeft een afzonderlijke berging (waar de Vaillant-boiler geïnstalleerd staat), een afzonderlijk toilet, en een badkamer met douche, wasmeubel en aansluiting voor wasmachine.

De 2 slaapkamers liggen achteraan het appartement. Vanuit de ene slaapkamer kunt u op het tweede terras.
Er is geen inkijk van achterburen.

Bijkomend wordt er een autostaanplaats gehuurd in de ondergrondse parkeergarage aan 40 € / maand.

Het appartement heeft een centrale ligging: dicht bij invalswegen, maar tevens op een boogscheut van het centrum. Voor de sportievelingen: Park Bourgoyen - Ossemeersen, zwembad Rooigem, klimzaal vindt u om de hoek.

VAST BEZOEKMOMENT WOENSDAG 24 APRIL 2019 van 18u tot 18u30, mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestigingsmail)

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed