Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Appartement met 1 slaapkamer vlakbij Sint-Pieters-Station!

VAST BEZOEKMOMENT op WOENSDAG 10 juli van 18u tot 18u30, mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestigingsmail).

Op de Ijzerlaan vinden we op de derde verdieping in dit historisch herenhuis een gerenoveerd duplex appartement met 1 slaapkamer terug. Dit appartement heeft een TOPligging, mobiliteitsscore Realo: 87 %!: Vlakbij R40, N60, op wandelafstand van het station van Gent Sint-Pieters en het historische centrum van Gent.

Het duplexappartement heeft een oppervlakte van 70 m2 met 1 grote slaapkamer. Het appartement geniet ook van een badkamer met inloopdouche, een volledig uitgeruste keuken met SIEMENS-toestellen en alle ruimtes zijn afgewerkt met parket. Een toilet en berging met aansluiting voor een wasmachine is ook voorhanden.

Het appartement heeft een berging in de trappenhal en een grote kelder is voorzien voor alle appartementen. De authentieke trappenhal werd gerestaureerd en geschilderd. GEEN EXTRA KOSTEN - GEEN SYNDICUS

VAST BEZOEKMOMENT op WOENSDAG 10 juli van 18u tot 18u30, mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestigingsmail).

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed