Helaas, dit pand is verhuurd

9880 Aalter

Omschrijving

Gerenoveerde half-open woningen in Aalter

VAST BEZOEKMOMENT op zaterdag 12 oktober van 13u00 tot 13u45 , mits aanmelding via kristof@vicusvastgoed.be (aanmelden= ingeschreven voor het bezoekmoment)

Volledig gerenoveerde half-open woning met een zee van ruimte in Aalter – afwerking voltooid!

Deze charmante woning beschikt over een ruime keuken en leefruimte met erg veel lichtinval. Er zijn drie slaapkamers, waarvan één van maar liefst 25m²! Het huis heeft verder zowel een binnen- als buitenberging, een toilet en een badkamer met douche. Het gehele huis is bovendien geschilderd en belicht!

De volledige buitenomgeving van de woning is één en al troef. Vooraan heeft de woonst een voortuin en een parkeerplaats. Daarnaast beschikt deze woning over een carport ,een open terras aan de keuken en een overdekt terras in de opengemaakte schuur. De tuin met gazon wordt gevolgd door een boomgaard (afgesloten met paardenomheining) en een wilde bloemenheide met zicht op paardenweide.

TUIN INTUSSEN VOLLEDIG AANGELEGD.

VAST BEZOEKMOMENT op zaterdag 12 oktober van 13u00 tot 13u45 , mits aanmelding via kristof@vicusvastgoed.be (aanmelden= ingeschreven voor het bezoekmoment)

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed