Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Renovatie met volume

Afspraken op donderdag 1 juni 2017 om 18U00 (geen bevestiging = geen afspraak)
Bevestigen op Lien@vicusvastgoed.be

In een gezellig straatje, Krommenelleboog vinden we deze gloednieuwe renovatie. Via de fietsas aan het water opeen boogscheut van centrum Gent, natuurpark Bourgoyen ook nabij.

Woning zit nu in laatste afwerkingsfase en zal opgeleverd worden zoals op de foto's. Woning werd gestript, alle technieken vernieuwd, nieuwe stukadoorswerken, nieuwe isolatie, nieuw schrijnwerk, etc.... Afwerking gebeurt met kwalitatieve materialen (blauwsteen, parket, domotica-verlichting LET, ... ). Volledig geïnstalleerde keuken met Siemens toestellen (vaatwasmachine, inductiekookplaat, heteluchtoven, dampkap). Afwerking met houttoetsen en tegelvloer in de keuken en parket in leefruimte en slaapkamers. De leefruimte én keuken geven uit op leuk stadsterras in blauwsteen,
Drie volwaardige slaapkamers met centrale verwarming, internetaansluiting, domotica-verlichting .. . Kwalitatieve, nieuwe badkamer met jacuzzibad, douche met regendouche,dubbel wasmeuben en toilet.

Co-housing toegelaten.

EPC na installatie verwarming.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge

Sluit menu Vicus Vastgoed