Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Residentieel gelegen 3 slaapkamerwoning

VAST BEZOEKMOMENT op MAANDAG 20 augustus 2018 om 18u00, mits aanmelden op hanne@vicusvastgoed.be (aanmelden= ingeschreven voor het bezoekmoment)

Een woning met een leuke tuin, die u totaal gerenoveerd wordt aangeboden in deze residentiële stationsbuurt.

Vlakbij de stationsbuurt ( Gent Sint-Pieters ), aan het PARK de Smet-Denaeyer, vinden we deze ruime woning met mooi volume op een TOPligging: vlakbij opritten autostrades / openbaar vervoer / centrum = GENT ZUID

Deze ruime woning met grote, zonnige tuin en leuk terras werd amper een jaar geleden gerenoveerd. De bouwheer koos voor kwalitatieve afwerking met oog voor detail.

Op de gelijkvloerse verdieping vinden we een inkomhal, een keuken (ingericht met toestellen) en een dubbele woonkamer. Het grote schuifraam geeft toegang tot het terras in aangename blauwe hartsteen en de tuin.
Op de eerste verdieping bevindt zich de moderne, luxueuze badkamer met dubbel lavabomeubel, bad met jets en een douche met regendouchekop alsook de eerste ruime slaapkamer.
De tweede verdieping heeft 2 slaapkamers.

Enkele weetjes: er is een ventilatiesysteem voorzien, de woning wordt volledig geschilderd (primerlaag) en u hoeft geen verlichting meer te voorzien (ingebouwde led spots)!

VAST BEZOEKMOMENT op MAANDAG 20 augustus 2018 om 18u00, mits aanmelden op hanne@vicusvastgoed.be (aanmelden= ingeschreven voor het bezoekmoment)

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed