Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Gerenoveerde burgerwoning met ruime kamers & zonneterras!

VAST BEZOEKMOMENT OP DINSDAG 21 AUGUSTUS OM 18U VOOR DE KIJKWONING (Groendreef 126), MET ERNA BEZOEK AAN DE EIGENLIJKE WONING MEIBLOEMSTRAAT 43 OM 18u40, mits inschrijven via hanne@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is.

In de Meibloemstraat vindt u deze woning die momenteel een grondige renovatie ondergaat! De authentieke gerenoveerde gevel met vooraan houten schrijnwerk springt in het oog.
De gelijkvloers telt een volledig uitgeruste keuken met natuurhouten blad en ingebouwde Siemens-toestellen, een grote woonkamer (veel lichtinval door groot schuifraam) met gezellig zonneterras (ZUIDWESTELIJKE oriëntatie). De bovenverdieping biedt plaats aan badkamer met ligbad & regendouche en 3 slaapkamers waarvan 1 over extra communicerende ruimte beschikt!

De renovatie van deze woning is nog volop bezig. Indien u interesse heeft in deze woning, bezoeken wij eerst de Groendreef nr. 126 (afgewerkte renovatie door dezelfde aannemer), met erna bezoek aan de Meibloemstraat 43. Op deze manier heeft u een duidelijker beeld van het eindresultaat!

Er wordt een nieuw EPC opgemaakt.

VAST BEZOEKMOMENT OP DINSDAG 21 AUGUSTUS OM 18U VOOR DE KIJKWONING (Groendreef 126), MET ERNABEZOEK AAN DE EIGENLIJKE WONING MEIBLOEMSTRAAT 43 OM 18u40, mits inschrijven via hanne@vicusvastgoed.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed