Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Woonerfwoning met schitterende gemeenschappelijke tuin!

VAST BEZOEKMOMENT OP MAANDAG 12 NOVEMBER OM 18U45 (tot 19u15), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be ( mailen = ingeschreven, geen bevestigingsmail)

Beschikbaar vanaf 1 februari 2019, echter ook vroeger mogelijk in onderling overleg!

In de Dendermondsesteenweg vinden we deze gerenoveerde site met van in totaliteit 19 woningen met ossenrode gevels, waarvan nu 1 te huur!
Het huis komt met een gemeenschappelijke tuin en een grote fietsenstalling.

De gelijkvloerse verdieping biedt plaats aan de woonkamer, de keuken en badkamer (met douche en lavabo). Boven bevindt zich de slaapkamer, met een aangename plankenvloer!

Huurprijs: €530/maand + tuinonderhoud van €5/maand.

De Dendermondsesteenweg is een hippe straat met horecazaken zoals Clouds in my coffee/ wijnbar Alberte, ontbijtbar Wald huisvesten...

EPC 474, doch na opmaak werd een hoogrendementsketel geïnstalleerd, alsook nieuwe radiatoren.

VAST BEZOEKMOMENT OP MAANDAG 12 NOVEMBER OM 18U45 (tot 19u15), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven, geen bevestigingsmail)

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed