Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Renovatie tussen Patershol & Dok Noord

VAST BEZOEKMOMENT OP DINSDAG 4 DECEMBER 2018 om 18u (tot 18u30), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen= ingeschreven voor het bezoekmoment, geen bevestigingsmail)
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de renovatie bezig is (dezelfde aannemer: zelfde materialen & zelfde afwerking)

Aansluitend bezoekmoment voor Stokerijstraat 29 en Stokerijstraat 23: eveneens te huur! Huurprijs varieert naargelang volume buitenruimte!
Stokerijstraat 29: huurprijs €925,00/maand
Stokerijstraat 23: huurprijs €875,00/maand

Centraal tussen het Patershol & Dok Noord vinden we deze gerenoveerde huurwoning.

Het huis heeft een aparte inkom- en trappenhal. De gelijkvloerse verdieping telt een lichtrijke woonkamer, een keuken met Siemens-toestellen (inductie kookplaat, vaatwas, afzuig, heteluchtoven) en een toilet in een afzonderlijke ruimte. Via de keuken heeft u toegang tot een tof stadsterras afgewerkt met aangename blauwe hardsteen en aansluitend een stadstuin.
De bovenverdiepingen bieden plaats aan 4 slaapkamers, een luxe-badkamer (regendouche, ligbad, dubbel wasmeubel) en een aparte douche-cel.

Alle technieken zijn vernieuwd : elektriciteit, water, gas, isolatiewerken, nieuw centrale verwarmingssysteem op aardgas (condensketel van Bulex).

Mobiliteit-score Realo: 86%! Op 200m van de R40, vlotte verbinding met openbaar vervoer (bus én tram), op 5 min. fietsen van Station Gent-Dampoort, op wandelafstand van Dok-Noord (ca. 8 min.) en Patershol (ca. 10 min.), op een boogscheut van het Historisch centrum van Gent, ...

VAST BEZOEKMOMENT OP DINSDAG 4 DECEMBER 2018 om 18u (tot 18u30), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen= ingeschreven voor het bezoekmoment, geen bevestigingsmail)

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed