Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Ruime gezinswoning

VAST BEZOEKMOMENT 15 januari 2019 om 18u (tot 18u30), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be. Mailen = ingeschreven, geen bevestigingsmail.
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's (dezelfde aannemer: zelfde afwerking en zelfde materialen).

In de Meulesteedsesteenweg vinden we deze ruime, recent gerenoveerde woning.
De gelijkvloerse verdieping biedt plaats aan een dubbele leefruimte en een lichtrijke, open keuken ingericht met SIEMENS-toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, dampkap, kookplaat). Aansluitend beschikt deze woning over een terras afgewerkt met aangename blauwe hardsteen en met een aparte ingang achteraan: ideale voor de Gentse Fietsstad!
De eerste verdieping telt een apart toilet, een full-badkamer (met dubbel wasmeubel, ligbad met jets en regendouche) en een eerste ruime slaapkamer.
Op de tweede verdieping bevinden zich overige 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met mezzanine. Elke kamer is voorzien van COAX - en UTP aansluitingen!

Mobiliteit-score Realo: 83%! Gemakkelijke verbinding via de R4, vlakbij DOK-NOORD, snel in Gent-Centrum, ...

VAST BEZOEKMOMENT 15 januari 2019 om 18u (tot 18u30), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be. Mailen = ingeschreven, geen bevestigingsmail.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed