Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Renovatie nabij het water

VAST BEZOEKMOMENT WOENSDAG 06 FEBRUARI 2019 om 18u (tot 18u30), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een woning van dezelfde aannemer: zelfde afwerking en zelfde materialen.

In de Muidepoort vinden we deze gerenoveerde huurwoning. Het huis telt een leefruimte en een keuken, ingericht met kwaliteitsvolle SIEMENS-toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, kookplaat, damkap, spoelbak). Via het schuifraam heeft u toegang tot een aangenaam blauwhardsteen terras.
De bovenverdiepingen van het huis bieden plaats aan drie slaapkamers, een full-badkamer (ligbad met jets, regendouche, dubbel wasmeubel) en een apart toilet. Alle kamers zijn voorzien van COAX en UTP aansluitingen.

Mobiliteitscore Realo: 80%! Vlakbij de R40 en de N424, op ca. 4 min. fietsen van het hippe Dok-Noord, op minder dan 10 min. fietsen van het station Gent-Dampoort, op een boogscheut van Gent-Centrum, ...

VAST BEZOEKMOMENT WOENSDAG 06 FEBRUARI 2019 om 18u (tot 18u30), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed