Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Ruime renovatie met riante Zuidelijke tuin!

VAST BEZOEKMOMENT OP WOENSDAG 06 maart 2019 om 18u (tot 18u30) met afspraak aan een afgewerkte kijkwoning Sparrestraat 101 (tot 18u15) en aansluitend bezoek aan de eigenlijke woning , mits inschrijven via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven - geen bevestigingsmail).

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is.

In de Sparrestraat, een unieke uniforme leefstraat met kwalitatieve renovaties (met karaktervolle authentieke gevels met vooraan wit houten schrijnwerk), vindt u deze identieke huurwoningen (nummer 69 en 71).

De gelijkvloers telt volledig uitgeruste keuken met natuurhouten blad en ingebouwde Siemens-toestellen en een grote woonkamer (veel lichtinval door groot schuifraam). De bovenverdieping biedt plaats aan luxe-badkamer (met ligbad, douche en dubbel wasmeubel) en 3 slaapkamers waarvan één over een extra communicerende ruimte beschikt! Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte.

Het huis heeft een riante ZUIDELIJKE tuin (60 vierkante meter!)!

Het EPC is niet representatief. Er wordt een nieuw EPC opgemaakt na afwerking pand.

VAST BEZOEKMOMENT OP WOENSDAG 06 maart 2019 om 18u (tot 18u30) met afspraak aan een afgewerkte kijkwoning Sparrestraat 87 (tot 18u15) en aansluitend bezoek aan de eigenlijke woning , mits inschrijven via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen = ingeschreven - geen bevestigingsmail).

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed