Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Renovatie tussen Patershol & Dok Noord

VAST BEZOEKMOMENT OP VRIJDAG 6 december 2019 om 18u15 (tot 18u35), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen= ingeschreven voor het bezoekmoment, geen bevestigingsmail)
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een zeer gelijkaardige woning gerenoveerd door dezelfde aannemer (identieke afwerking en materialen).

Centraal tussen het Patershol & Dok Noord vinden we deze 2 gerenoveerde huurwoning: Stokerijstraat 7 en Stokerijstraat 9.

De gelijkvloerse verdieping telt een lichtrijke woonkamer met aansluitend een keuken met Siemens-toestellen (inductie kookplaat, vaatwas, afzuig, heteluchtoven, koelkast en vriesgedeelte). Via de keuken heeft u toegang tot een tof stadsterras afgewerkt met aangename blauwe hardsteen.
De bovenverdiepingen bieden plaats aan 3 gesloten slaapkamers en 1 grote open zolderkamer, een luxe-badkamer (regendouche, ligbad, dubbel wasmeubel) en toilet.

Alle technieken zijn vernieuwd : elektriciteit, water, gas, isolatiewerken, nieuw centrale verwarmingssysteem op aardgas (condensketel van Bulex).

Mobiliteit-score Realo: 86%! Op 200m van de R40, vlotte verbinding met openbaar vervoer (bus én tram), op 5 min. fietsen van Station Gent-Dampoort, op wandelafstand van Dok-Noord (ca. 8 min.) en Patershol (ca. 10 min.), op een boogscheut van het Historisch centrum van Gent, ...

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed