Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Ruime renovatie met 4 slaapkamers in Doornzelestraat

VAST BEZOEKMOMENT OP donderdag 5 maart 2020 om 17u30 (tot 18u00), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen= ingeschreven voor het bezoekmoment, geen bevestigingsmail)

TE HUUR AAN HUURPRIJS (voor 2 personen) VAN 935 EURO per maand.

COHOUSING MET MAX 3 PERSONEN TOEGELATEN: aan huurprijs van 1250,00 EURO

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een zeer gelijkaardige woning gerenoveerd door dezelfde aannemer (identieke afwerking en materialen).

Deze mooie renovatie beschikt over een aparte trappenhal met toilet, een mooie dubbele leefruimte en een open keuken die uitgerust is met SIEMENS - toestellen (vaatwas, heteluchtoven, inductie kookplaat en dampkap. De badkamer is volledig luxueus uitgerust met een bad en douche.

Daarnaast vinden we op de verdiepingen 4 afgesloten ruime slaapkamers en een tweede toilet.

Alle technieken zijn vernieuwd : elektriciteit, water, gas, isolatiewerken, nieuw centrale verwarmingssysteem op aardgas (condensketel van Bulex).

EPC: 176

Mobiliteit-score Realo: 86%! Op 200m van de R40, vlotte verbinding met openbaar vervoer (bus én tram), op 5 min. fietsen van Station Gent-Dampoort, op wandelafstand van Dok-Noord (ca. 8 min.) en Patershol (ca. 10 min.), op een boogscheut van het Historisch centrum van Gent, ...

VAST BEZOEKMOMENT OP donderdag 5 maart 2020 om 17u30 (tot 18u00), mits inschrijving via verhuur@vicusvastgoed.be (mailen= ingeschreven voor het bezoekmoment, geen bevestigingsmail)

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed