Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Knusse renovatie met stadsterrasje

CONTACT: verhuur@vicusvastgoed.be

1) Bekijk de annonce en het filmpje
2) Maak uw interesse bekend via verhuur@vicusvastgoed.be

TE HUUR AAN HUURPRIJS (voor max 2 personen): 725 EUR

Sommige van weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een zeer gelijkaardige woning gerenoveerd door dezelfde aannemer (identieke afwerking en materialen).

Deze renovatie beschikt over een knusse leef/zitruimte met aansluitend een volledig nieuwe keuken uitgerust met SIEMENS toestellen (hetelucht oven, inductiekookplaat en vaatwas). Daarnaast is er een buitenruimte in blauwhardsteen.

Op de eerste verdieping vinden we de badkamer met ligbad met jets en douche, dubbel wasmeubel en handdoekradiator.

Op de twee overige verdiepingen vinden we een slaapkamer en zolderkamer.

Alle technieken zijn vernieuwd : elektriciteit, water, gas, isolatiewerken, nieuw centrale verwarmingssysteem op aardgas (condensketel van Bulex).

EPC: 294

Mobiliteit-score Realo: 86%! Op 200m van de R40, vlotte verbinding met openbaar vervoer (bus én tram), op 5 min. fietsen van Station Gent-Dampoort, op wandelafstand van Dok-Noord (ca. 8 min.) en Patershol (ca. 10 min.), op een boogscheut van het Historisch centrum van Gent, ...

CONTACT: verhuur@vicusvastgoed.be

1) Bekijk de annonce en het filmpje
2) Maak uw interesse bekend via verhuur@vicusvastgoed.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed