Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Gerenoveerde woning met 2 slaapkamers in retrotegel

BEKIJK DE VIDEO VAN DE IDENTIEKE WONING ERNAAST bij de annonce - De desbetreffende woning is nog onbewoond en net gerenoveerd.

Interesse: neem contact op met verhuur@vicusvastgoed.be

https://www.youtube.com/watch?v=aii_CRz2hG8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR30B4xCEC-PSGlCbJqELbbtmD_A5YRyVDtxH_QXU9ixq43P6O6T3aT-Fwo

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: zelfde afwerking of zelfde materialen). In de effectieve woning wordt het gelijkvloers afgewerkt met een leuke retrotegel.

In de Resedastraat, vlakbij het water van de Groendreef-Zuidkaai-Coupure, vindt u deze gerenoveerde woning. De gelijkvloerse verdieping beschikt over een keuken, ingericht met SIEMENS toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, kookplaat, dampkap, spoelbak) en een leefruimte, beiden voorzien van een hippe retrotegel en veel lichtinval. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot een aangenaam stadsterras.

Daarnaast is de woning voorzien van 2 slaapkamers en een badkamer met douche.

De woning zal volledig instapklaar zijn: volledig geschilderd en belicht, gordijnstokken aanwezig, alle kamers voorzien van COAX en UTP-aansluitingen!

BEKIJK DE VIDEO VAN DE IDENTIEKE WONING ERNAAST bij de annonce - De desbetreffende woning is nog onbewoond en net gerenoveerd.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed