Helaas, dit pand is verhuurd

9000 Gent

Omschrijving

Zeer ruime woning met koetshuis

BEKIJK DE VIRTUELE RONDLEIDING (Retouchewerken worden uitgevoerd - herschilderen + herstel vloer badkamer)

Bij interesse: neem contract op met verhuur@vicusvastgoed.be

Sommige van weergegeven foto's zijn referentiefoto's.

De basiswoning heeft op de gelijkvloerse verdieping een inkomhal, waar de authentieke trap bewaard blijft die voor de nodige charme zorgt. Vanuit de inkomhal gaan we verder naar de woonkamer met aansluitend de keuken met ingemaakte kasten. Op de eerste verdieping bevindt zich slaapkamer 1, een afzonderlijk toilet, en de eerste badkamer met een inloopdouche. Op het tweede verdiep bevinden zich nog eens 2 kamers.

Verder heeft de woning twee terrassen die de basiswoning en het koetshuis van elkaar gescheiden houden. In dit koetshuis zijn er nog 2 kamers alsook een tweede badkamer met douche & toilet.

De woning heeft 5 slaapkamers die afgewerkt worden met parket. De keuken heeft alle hedendaagse toestellen en de badkamer zal een grote inloopdouche hebben. Badkamer twee een douche.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed