Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omgeving Sint-Pietersstation / Jan Palfijn: 80% verkocht.

contactpersoon : Kristof (0496/704501) Op fietafstand Sint-Pietersstation (via Niemeerskaai en Koning Albertlaan) en rustig gelegen wordt een tweede deel van een gebouw volledig herbouwd/gerenoveerd. Deel 1 zie je op de eerste foto. Deel 2 opvat 5 appartementen waarvan een éénslaapkamerappartement (195000 euro), 3 tweeslaapkamerappartementen (249000 euro) en 1 drieslaapkamerappartement (289000 euro). De appartementen worden verkocht onder het registratiestelsel en dus geen btw. Het project zal gefinaliseerd zijn tegen april/mei 2016. Tijdens een gesprek met de aannemer stellen we uw appartement samen en kiest u de parket, tegels en keuken. De appartementen scoren sterk op gebied van licht, bergingen, afwerkingsgraad, oriëntatie terrassen en groene omgeving (achteraan park dat naar Jan Palfijn loopt). Het gebouw wordt strak afgewerkt met een witte crepi en zwarte ramen/balustrades. Mail voor een gesprek naar kristof@vicusvastgoed.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed