Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

gerenoveerd appartement, gunstige ligging- laatste unit!

CONTACT HANNE via hanne@vicusvastgoed.be of 0478/65.88.15

In de uitstekend gelegen Kasteellaan vinden we dit 1 slaapkamerappartemente.

Laatste van 8 units te koop!!! Verhuurwaarde 650,00 EUR.

Het appartementsgebouw heeft een authentieke trappenhal en werd beneden afgewerkt met een hippe retro-tegel!
Groot voordeel: geen syndicus, geen vaste kosten - zeer eenvoudige kostenstructuur! Centraal werd voor elke unit een aparte teller geïnstalleerd voor WGE.

De appartementen op verdiep 2 is afgewerkt met een mooie, lichte parket. Het appartement telt een leefkeuken met geïntegreerde toestellen (combi-oven, vaatwas) en karaktervolle blote muur, een slaapgedeelte en een badkamer (met douche, lavabo en toilet). De beschikbare appartementen hebben geen schuine muren - hoge plafonds!

Mobiliteit-score Realo: 90% - Mobi-score: 9,5/10! Vlakbij R40, op minder dan 5 minuten fietsen naar het station van Gent Dampoort, op wandelafstand (ca. 10 min.) van het historisch centrum van Gent, en bovendien in de nabijheid van tal van supermarkten, scholen en eetgelegenheden, naast het groot Rommelwaterpark en het Bijgaardepark ...

VRAAG NAAR ONS AANBOD VOOR INVESTEERDERS EN OUDERS MET STUDERENDE KINDEREN.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed