Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

2 slaapkamer - appartement met tof stadsterras!

CONTACT HANNE via 0478/65.88.15 of hanne@vicusvastgoed.be

In de topgelegen Bernard Spaellaan (ideaal voor ouders met studerende kinderen) vinden we dit 2 slaapkamer -appartement. Het appartement beschikt centraal over een ruime inkomhal die toegang verleent tot alle ruimtes. Het appartement telt 2 grote slaapkamers, een apart toilet, een badkamer (met douche-bad, wasmeubel en handdoek-radiator) en een grote leefruimte met keuken. Via het groot schuifraam komt u tot een aangenaam stadsterras!
Het appartement komt eveneens met een ruime kelderberging!

Dit alles op een TOPligging (mobi-score: 9,8:/10): ideaal voor wie tussen het historisch centrum van Gent (minder dan 10 minuten wandelen langs het water van de Coupure) en het Sint-Pietersstation (minder dan 10 minuten fietsen) wil wonen, centraal tussen de faculteiten UGent, aan de R40 (met alle tram- en bus verbindingen), vlakbij de leuke de loop/fietsroute Coupure, ... !

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed