Hutsepotstraat 176 / B , 9052 Zwijnaarde
Vraagprijs: € 289.000

52 nieuwbouwappartementen te koop op top locatie in Zwijnaarde!

Project 'Ghellinckpark'.

Prijs appartementen vanaf 215 000 EUR excl. kosten met keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers! Het project omvat 52 appartementen, 2 woningen en 83 ondergrondse staanplaatsen.

Voor het project staan drie belangrijke pilaren centraal. Ligging, groen en comfort! Een ecologische omgeving wordt steeds belangrijker en daarom is er een sterke focus gelegd op het aanleggen van veel groen in en rond de site. Er worden groendaken voorzien op de appartementen als ook fraai aangelegde tuinen tussen de appartement. Verder wordt ook een grote openbare ruimte voorzien die toegankelijk is voor alle bewoners. De appartementen worden in een warme stijl afgewerkt. U heeft zelf een waaier aan opties waar wij u graag meer uitleg over geven! Vraag zeker eens om onze kijkwoning te bezoeken! Als laatste pilaar en zeker even belangrijk is de ligging van de ontwikkeling. U hebt onmiddellijke toegang tot de E40/E17 en N60 als ook een zeer vlotte verbinding naar zowel Gent-centrum als Zwijnaarde. Op wandelafstand ligt ook het Ghellinck park en winkels. U hebt dus alles dicht bij de hand!

INVESTEERDERS

Vraag zeker even de verhuurmogelijkheden en ons verhuurpakket na op onderstaande nummers. Wij kunnen u als Gentse makelaars een correct beeld geven over de huurprijzen en verdere evolutie van Zwijnaarde!

CONTACT

U kunt ons bereiken voor een afspraak 7 op 7 via volgende gegevens:

Simon - Tel. 0498 123 708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be
Thomas - Tel. 0474 26 27 58 of mail naar thomas@vicusvastgoed.be

Algemeen

Adres:Hutsepotstraat 176-B
Zwijnaarde
Vraagprijs:€ 289 000
Type:Appartement

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed