Helaas, dit pand is verkocht

9000 Mariakerke

Investeringsopportuniteit!! Gerenoveerd Appartementsgebouw met 1slaapkamerappartement en 2slaapkamerappartement (mogelijkheid tot 3) MET TERRAS

CONTACT Simon via 0498/123.708 of via simon@vicusvastgoed.be

In de Francisco Ferrerlaan vinden we dit centraal gelegen appartementsgebouw met twee appartementen. Het dak werd recent geïsoleerd en het gebouw werd voorzien van dubbele beglazing.

Het ene appartement beschikt over 1 slaapkamer en een tweede appartement heeft 2 slaapkamers en is uitbreidbaar tot 3 slaapkamers. De appartementen zijn ruim en beschikken over een mooi afgewerkte badkamer, een volledig uitgeruste keuken en een leuk behouden decoratieve schouw. Bovendien geniet elke woonst over een leuk terras.

Een eerste appartement bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping en het appartement met twee slaapkamers spreidt zich over drie verdiepingen.

Appartement (1slaapkamer): huurwaarde 640 EUR/maand
Appartement (2slaapkamer): huurwaarde 740 EUR/maand

Totaal INVESTERINGSRENDEMENT: 4 %

De elektrische installaties is positief en elk appartement beschikt over een aparte water, gas -en elektriciteitsmeter.

CONTACT Simon via 0498/123.708 of via simon@vicusvastgoed.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed