Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Karaktervol authentiek gebouw met 2 appartementen

CONTACT Kristof via 0496/70.45.01 of via kristof@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop aan de gang is.

Dit karaktervol gebouw met herenhuisallure te Ledeberg beschikt over talrijke authentieke elementen (o.a. trappenhal, hoge plafonds), waardoor dit appartementsblok over een specifiek cachet beschikt.

Het gelijkvloers 1-slaapkamer appartement beschikt over een slaapkamer, leefruimte, een ingerichte keuken, een full-in badkamer en een terras. De hoge plafonds zijn een grote troef van het appartement.

Het bovenste appartement omvat een leefruimte, een ingerichte keuken, een full-in badkamer en 3 slaapkamers. Het zuidgericht terras is een enorm pluspunt aan het appartement.

De huurwaarde van beide appartementen bestaat respectievelijk uit 725 en 890 euro per maand, waardoor het gebouw een geschikte investering vormt.

Het gebouw bevindt zich centraal ten opzichte van openbaar vervoer, invalswegen en parken, zoals het Keizerpark en het Victoria Regiapark. Bovendien heeft het gebouw een uitstekende mobiliteitsscore van 90% (Realo).

Aansluitingskosten EGW en aandeel basisakte nog te betalen bovenop de prijs.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed