Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Herenwoning

Contact : THOMAS op thomas@vicusvastgoed.be of bellen op 0474262758 voor een directe afspraak.

Momenteel onder renovatie : Herenwoning met tal van authentieke elementen Gent/Sint-Amandsberg met aangename, zuidelijke tuin + terras, nieuwe keuken, berging met aparte aansluiting voor de wasmachine, dubbele leefruimte, ruimtelijke inkomhal met authentieke trappenhal en apart toilet, luxe badkamer met inloopdouche, ligbad en extra toilet, 4 grote slaapkamers. Vloeren : keuzemogelijkheid tussen retro-tegel en parketten.

De woning ondergaat momenteel een totale renovatie, de foto's zijn van een gelijkaardig pand van dezelfde aannemer. Authentieke elementen worden gerestaureerd : zandstralen + opvoegen van de gevel, opkuisen en restauratie van de authentieke trap, herwerken van de oude deuren, restauratie van de oude schouwen. Bezoeken zijn reeds mogelijk.

EPC na afwerking verwarmingsinstallatie

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu

Vicus Vastgoed