Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Centraal in Gent nabij Coupure/Watersportbaan/universiteiten

CONTACT : Kristof op 0496 704 501 of mail naar tkristof@vicusvastgoed.be

Op deze uiterst centrale ligging, met andere woorden op wandelafstand van 't stad, faculteiten, groen met vlotte verbinding met openbaar vervoer een een makkelijke verbinding naar de R4 die u naar alle richtingen brengt, is deze woning net gerenoveerd.

Herenwoning met 4 slaapkamers, grote dubbele leefruimte, keuken, volledig ingerichte badkamer en kelder. Deze woning beschikt over een stadsterras met grote raampartijen naar keuken en leefruimte . Deze keuken is in L-vorm, ook met ingebouwde toestellen van het merk Siemens: vaatwas, oven, inductievuur & dampkap.
VERHUURWAARDE 1050 euro.

Dit is een ideale investering zijn door de centrale ligging; ook interessant voor ouders met studerende kinderen: faculteiten van universiteit zijn op wandel - en fietsafstand gelegen. Op 200 meter in oostelijke richting ligt het Groenevalleiepark & Coupure, Op zo'n 200 meter westelijke richting de Watersportbaan.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed