Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Art-nouveau herenhuis

MEER INFO? Bel SIMON op 0498 12 37 08 of mail naar simon@vicusvastgoed.be
Prachtig herenhuis met tal van authentieke elementen.
Op het gelijkvloers vinden we de inkomhal met trappencomplex, via een dubbele deur komen we in de drie-deling living die uitgeeft op de tuin. In de uitbouw vinden we de keuken en de wasberging. De grote tuin is ZUID-WEST gericht, ideaal om vanaf de middag buiten te genieten van de rust.
Nemen we de trap naar boven komen we eerst de badkamer met dressing tegen en vervolgens 2 ruime slaapkamers. Op het tweede verdiep vinden we 2 even ruime slaapkamers, nemen we nog eens de trap dan komen we op zolder, deze wordt op vandaag niet gebruikt, maar kan perfect dienst doen als 5e slaapkamer of hobbyruimte.
De woning werd tot voor kort bewoond. De nieuwe eigenaars kunnen de woning zo betrekken, maar kunnen best rekening houden met volgende aankomende vernieuwingen:
- Het dak is op vandaag nog niet geïsoleerd en heeft nog geen onderdak
- De ramen vooraan bestaan nog uit enkel glas, achteraan zijn de ramen al gedeeltelijk dubbel glas


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu

Vicus Vastgoed