Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Centraal gelegen dubbel-appartement!

CONTACT : Thomas op 0474 262758

Op unieke binnenlocatie, offerlaan 78, vinden we dit ruim dubbel-appartement met prachtig zicht. Dit modern appartement wordt gekenmerkt door grote open ruimtes en uitstekende lichtinval rondom. Het bestrijkt de volledige 7e verdieping van het gebouw, waardoor u een leuke insteek krijgt op de Gentse skyline. Het appartement is +/- 200m2 bewoonbaar, met nog 50m2 extra terras. Gezien het terras langs de volledige zuid en westkant loopt, kan u steeds in de zon vertoeven. De leefruimte is één grote open ruimte met vele glaspartijen. Open keuken met alle voorzieningen met ruime berging voor de utiliteiten. 3 slaapkamers op de noordkant. 2 badkamers aanwezig. Grote overloopruimte tussen de kamers. Beneden nog een grote kelderberging en DUBBELE garage inbegrepen. Garages zijn afgesloten met een poort. Centraal gelegen, dichtbij de Gentse stadskern en zeer vlot bereikbaar. Beschikbaar oktober 2017. Voor alle info kan u bellen naar Thomas op 0474 262758

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge

Sluit menu Vicus Vastgoed