Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

UZ GENT/Sint Pieters Station

Contact: Bel /sms Kristof op 0496 70 45 01 of kristof@vicusvastgoed.be

STUDIO'S STUDENTEN OF DOMICLIE (VERHUURWAARDE LOPENDE CONTRACTEN ROND 400 EURO)

Op kot gaan is een fantastische ervaring voor iedere student. Het koppelt vrijheid met een fantastische stad als Gent wat uiteindelijk de eerste stap is naar volledige individualiteit. De keerzijde is natuurlijk dat een kot huren zakken veel geld kost. Per kind betaalt u gemakkelijk al tegen de 25 000 euro aan huur per studieloopbaan.

Om dit tegen te gaan bieden wij u daarom deze opportuniteit aan. Een keuze uit enkele volledig uitgeruste studio’s. Perfect om als studentenverblijfplaats te gebruiken! De studio’s hebben een aparte badkamer alsook keuken, ruimte om een bed, bureau, keukentafel neer te zetten. Alle studio’s hebben een mooie lichtinval met veel ramen. Brandveiligheid is prioritair in het gebouw en op ieder verdiep zijn brandblussers, rookmelders enz geïnstalleerd.

(OOK DOMICILIE MOGELIJK DUS NIET ENKEL STUDENTEN!!)

Na de perfect uitgeruste studio’s is de andere grote troef van deze woongelegenheden zijn uitstekende ligging. We bevinden ons op wandelafstand van het UZ ZIEKENHUIS, andere universiteiten en het Sint-Pietersstation. Alsook op fietsafstand van het centrum en de Overpoort. Op nog geen kilometer bevindt zich de R40 als ook de invalswegen voor iedere snelweg rond Gent (E40 en E17). Beter dan dit vindt u niet!!

Grijp uw kans! Deze studio’s bieden u een zekerheid op mooi rendement terwijl u zoon of dochter naar school kunnen gaan in een deftig kot. Wanneer ze dan afgestudeerd zijn kunt u met een gerust hart uw studio verkopen met de bijkomstige meerwaarde of verhuurd u deze gewoon door en haalt u zo een bruto rendement van rond de 3%.

Aarzel niet voor verdere informatie of een afspraak!Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed