Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Ledeganck

CONTACT Thomas 0474/ 26 27 58 of mail naar thomas@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's (dezelfde aannemer: zelfde afwerking en materialen)

Het unieke gekende Gentse Eifeltoren gebouw wordt momenteel verbouwd naar drie appartementen en retail zaak (kapper vestigt zich op 1 juli)

Dit woonappartement is gelegen nabij het Citadelpark, Gent Sint-Pietersstation, supermarkten en diverse winkels. Bovendien ligt het nabij de campus Ledeganck en Sint-Pietersplein, ideaal voor uw studerende kinderen.

Het appartement telt op de eerste verdieping een ruime leefruimte (41 m2) met aansluitend een moderne keuken met SIEMENS-toestellen (hete luchtoven, vaatwas, inductiekookplaat, dampkak, frigo), berging en een eerste afzonderlijk toilet.

De tweede verdieping beschikt over een nachthal, twee slaapkamers, een full-badkamer (regendouche, dubbele wasmeubel, ligbad met jets) en een tweede afzonderlijk toilet

De laatste slaapkamer bevindt zich op de derde verdieping met aansluitend een zonnig terras !!!

Het appartement heeft op de gelijkvloerse verdieping toegang tot de afgesloten ruime fietsenstelling en berging voor afval.

Klaar 1 oktober 2019

Verkoop onder stelsel registratierechten.

CONTACT Thomas 0474/ 26 27 58 of mail naar thomas@vicusvastgoed.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed