Helaas, dit pand is verkocht

9890 Asper

Omschrijving

Open bebouwing met grote tuin/ruimtes en garage!

CONTACT: Simon via SMS/TEL 0498 123 708 of via mail naar simon@vicusvastgoed.be

In deze rustige wijk gelegen in Gavere staat deze mooie open bebouwing. Het volledige perceel staat op een oppervlakte van 950m2 wat zich vertaalt in een grote tuin en een groot bewoonbaar oppervlakte! De verzorgde voor en achtertuin genieten door zijn open ligging en westelijke oriëntatie altijd van het nodige zonlicht ideaal voor buiten te zitten op die warme zomerdagen! De lange oprit biedt voldoende plaats voor als u eens vrienden of familie op bezoek krijgt en voor uw eigen wagen staat er een grote garage tot uw beschikking.

Het huis zelf geniet van een rustieke stijl met grote open ruimtes. De woning heeft drie slaapkamers met dressings, twee toiletten, een kelder, badkamer, veranda enz...

Samengevat een grote woning met garage, kelder, veranda, grote tuin en grote ruimtes en dit allemaal in een zeer rustige wijk! Heeft u interesse? Neem dan gerust contact op!


CONTACT: Simon via SMS/TEL 0498 123 708 of via mail naar simon@vicusvastgoed.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed