Helaas, dit pand is verkocht

9860 Balegem

Omschrijving

Vrijstaande woning met zuidelijk gerichte tuin en garage!

Contact Simon op het nummer 0498 123 708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

In deze doodlopende straat is deze ruime vrijstaande woning gelegen. Bij het binnen komen vinden we een aparte hal met toilet die uitkomt in een grote leefruimte met aanpalende veranda. De veranda geeft toegang tot een fraai aangelegde tuin die volledig ZUID gericht is. De tuin is toegankelijk via zowel de veranda en de zijkanten. De volledige woning is dus omringd met groen! Binnen hebben we aparte wasruimte die ook verbonden staat met een grote garage die niet alleen als plaats voor uw wagen kan dienen maar ook als riante bergruimte. De woning heeft drie slaapkamers, allemaal met grote ramen zodat ook hier veel licht binnenkomt. De badkamer heeft nog een toilet als ook bad. In het dak is er bovendien nog over de volledige oppervlakte van het gebouw een ruimte die nog kan benut worden! (slaapkamers, berging enz...)

Er is centrale verwarming en wordt verwarmd op aardgas (nieuwe condensatieketel!!). De elektriciteit dient nog gekeurd te worden. EPC 301!!

De woning is rustig gelegen aan de rand van de prachtige Vlaamse Ardennen. Gent en andere steden zijn gemakkelijk bereikbaar via de vlotte verbinding met de E40!

Kom gerust eens kijken!

Contact Simon op het nummer 0498 123 708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed