Helaas, dit pand is verkocht

Op zoek naar renovatie in Gent en omstreken? BEZOEK ONZE KIJKWONING!!! - 9000 Gent

Omschrijving

Contact: THOMAS op 0474 262758 of mail naar thomas@vicusvastgoed.be.

Bent u op zoek naar een gerenoveerde woning in Gent? Om te wonen? Om te verhuren als investering? Voor de kinderen die naar Gent komen?
Vicus vastgoed lanceert maandelijks een 10tal nieuwe renovaties. Wilt u eens zien hoe het proces in elkaar steekt, maak dan gerust een afspraak en bezoek onze kijkwoning!

De woningen worden van kop tot teen volledig gestript en in een nieuw jasje gestoken. Eerst en vooral worden alle technieken vernieuwd, zowel water, gas als elektriciteit. Stukadoors- en pleisterwerken worden van boven tot onder opnieuw gedaan, zowel de muren als de plafonds. De woningen worden geïsoleerd, voorzien van dubbel glas, een moderne keuken en badkamer, centrale verwarming op aardgas .. Kortom, als wat een moderne woning nodig heeft.

De woningen zijn gelegen in alle regio's van Gent : Dus Centrum, maar ook de randgemeenten zoals Ledeberg, Gentbrugge, Sint-Amandsberg, Wondelgem ... Voor elk wat wils.

Bel ons gerust op voor alle info of een afspraak op 0474 262758.

Groeten

Het VICUS-team.
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed