Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Renovatie aan de Ledeganck / Citadelperk

CONTACT THOMAS op 0474 262758 of mail op thomas@vicusvastgoed.be

Op toplocatie, vlakbij de Ledeganck en het Citadelpark vinden we deze nieuwe renovatie. Drie slaapkamers, ruime leefruimte, luxueuze badkamer en stadsterras. Momenteel onder renovatie, maar reeds te bezichtigen!!!

Vernieuwde stukadoorswerken, vernieuwde leidingen, nieuwe elektriciteitsinstallatie, vernieuwde verwarmingsinstallatie op condensketel, vernieuwd schrijnwerk .. Kortom stripwerken van boven tot onder. Afwerking van hoogstaand niveau : Parket en houttoetsen ( lalegno ), isolerend schrijnwerk, grondige isolatie van zadeldak en plat dak, grote lichtinval ( breed schuifraam en grote nieuwe veluxen ), uitgebreid sanitair met dubbel wasmeubel, ligbad met jets en douche met regendouche!

Ideaal voor wie de universiteiten nodig heeft. Of een vlotte verbinding zoekt met de autostrades / sint-pieters-station.

Opmaak EPC na plaatsen van de verwarmingsinstallatie.

Klein beschrijf

Vlakbij Sint-pieters-station, Citadelpark ..

Voor alle info of een afspraak mailen naar thomas@vicusvastgoed.be of bellen op 0474262758

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge

Sluit menu Vicus Vastgoed