Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Renovatie op kruispunt Sint-Lievenslaan/Overpoortstraat/Citadelpark : 5 slaapkamers - 2 badkamers.

Contact : Thomas op 0474 262758 of mailen naar thomas@vicusvastgoed.be

Momenteel onder renovatie, woning met groot intern volume op centrumlocatie. Vlotte bereikbaarheid van autostrades, station, universiteiten en historisch centrum. Reeds te bezichtigen op afspraak. Woning ondergaat stripwerken, alle utiliteiten worden vernieuwd (elektriciteit, water, gas). Ook vernieuwde pleisterwerken, isolatie, beglazing en vloeren. Keuken wordt geïnstalleerd met siemens toestellen (vaatwas, inductie, afzuig, heteluchoven). Twee badkamers aanwezig, met douche en wasmeubel. 5 aparte slaapkamers met UTP en Coax. Overal wordt centrale verwarming geïnstalleerd op aardgas op nieuwe condensketel van Bulex. Volledig woning is onderkelderd, mogelijkheid om de keuken in de kelder te installeren en volledig uit te plakken als extra verdieping = + 20 000 EUR. Stadsterras aanwezig.

EPC na plaatsen verwarming.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu

Vicus Vastgoed