Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Herenhuis Centrum Gent

CONTACT : ISABELLE op 0494 89 71 09 of isabelle@vicusvastgoed.be
Tussen het Citadelpark en het Miljoenenkwartier ligt dit prachtig herenhuis. De woning zelf heeft een bewoonbare oppervlakte van meer dan 600m2, de tuin heeft een oppervlakte van 240m2.
In de woning zijn veel authentieke elementen bewaard zoals de trappenhal, de schouwen, de plafondlijsten, de glazen tussendeuren,... De eerste 3 verdiepen hebben een uitzonderlijke diepte van 15 meter opgedeeld in 3 compartimenten. Het vierde verdiep heeft 2 slaapkamers en het zolderverdiep is 1 open ruimte.
Bij de woning worden nog 2 garages verkocht, waarvan 1 met een oplader voor elektrische wagens.
Het dak werd volledig vernieuwd, de ramen zijn grotendeels vernieuwd, de voorgevel wordt nog geschilderd en de achtergevel wordt nog geïsoleerd. (EPC zal hierdoor nog een stuk lager zijn) Meer info? Aarzel niet mij te contacteren op 0494 89 71 09.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed