Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Uitmuntende renovatie opportuniteit

Contacteer ISABELLE op 0494 89 71 09 of via isabelle@vicusvastgoed.be

Op deze uitmuntende stadslocatie bieden we u een renovatiepand aan. Op 20 meter van de Leie en in het hartje van Gent met knap zicht op de drie torens maakt de ligging echt subliem.
Wie graag zijn droomwoning volledig zelf inricht en ontwerpt, is dit dé opportuniteit. Er is op de gelijkvloerse verdieping een afzonderlijke inkomhal, een dubbele leefruimte en een aanbouw waar keuken geïnstalleerd kan worden.
Op de eerste verdieping zijn er 2 kamers te vinden: mogelijkheid master bedroom & badkamer en het verdiep hoger biedt nog eens plaats voor 2 kamers, waarvan 1 kamer met mezzanine-mogelijkheid, of kan gebruikt worden als zolderkamer.

Vanuit de kamers is er zicht op de drie Gentse torens, op zo'n 20 meter kan je genieten van het kolvend water van de Leie en op een kleine 5 minuten wandelen ben je op de Vrijdagsmarkt of aan Sint-Jacobs.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge

Sluit menu Vicus Vastgoed