Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Renovatie vlakbij Patershol & Beaudelopark : 4 slaapkamers, 2 badkamers

CONTACT : THOMAS op 0474 262758 of mailen naar thomas@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is.

In de hippe buurt van Heilig-Kerst, vlakbij het Patershol, wordt deze woning te Stokerijstraat momenteel gerenoveerd. Bezoeken zijn reeds mogelijk op afspraak, de afwerking is instapklaar. Karaktergevel met charme van 6m!

Technieken worden vernieuwd : nieuwe keuring riolering, elektriciteit, water&gas en nieuwe EPC ( na voltooiing van de aanpassingswerken ). Woning is heel praktisch ingedeeld met 4 slaapkamers en 2 badkamers. Nieuw centrale verwarmingssysteem op aardgas ( Condensketel van Bulex ). Volledig nieuwe keuken met Siemens toestellen (inductie, vaatwas, afzuig, heteluchtoven). Dubbel stadsterras in blauwsteen aanwezig.

Op het gelijkvloerse vinden we een dubbele woonkamer met keuken. De woning telt 4 slaapkamers, 2 badkamers, 2 wc's alsook een wasberging. Ruime & brede kamers!

Op wandelafstand van volledig historisch centrum en DOK Noord.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed