Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gent

Gezellige stadswoning

Meer info?BEL/SMS Isabelle op 0494 89 71 09 of mail naar isabelle@vicusvastgoed.be
In de Arsenaalstraat, te Gentbrugge nabij Wijkpark De Porre, vinden we deze op te frissen hoekwoning. De woning is technisch in orde, maar heeft nog wat afwerking nodig. We komen binnen in een aparte inkomhal die uitgeeft op de leefruimte. De living en keuken bevinden zich in één grote open ruimte met veel lichtinval.
Vanuit de keuken hebben we toegang tot de kelder, de berging en het terras.
Nemen we in de inkomhal de trap naar boven dan komen we uit op 2 ruime slaapkamers en de badkamer met wasmeubel, douche en toilet.
De grootste troef van de woning bevindt zich op zolder. Hier hebben we 1 grote open ruimte die nu gebruikt wordt als hobbyruimte, maar perfect kan ingedeeld worden in 2 extra slaapkamers.
Ondanks zijn rustige ligging is de woning zeer vlot toegankelijk, zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. (autostrades)
3D-tour: https://viewer.around.media/?id=YUXEX

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge

Sluit menu Vicus Vastgoed