Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Woning Decascoop Gent

Contact: Bel /sms Simon op 0498 12 37 08 of simon@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is.

Een mooie investering voor uw studerende kinderen of als starters woning!

Dit unieke waterfront woonhuis met imposante gevel en knappe trappenhal wordt momenteel gerenoveerd en is gelegen aan de Schelde in het hartje van Gent met op wandelafstand de Decascoop, Sint-Pieters-Plein & het Zuidpark. Opmerkelijk is de harmonie tussen retro - landelijke materialen en de authentieke elementen. De sous-solverdieping biedt plaats voor fietsenberging, badkamer met inloopdouche & afzonderlijk toilet. Eerste verdieping met leefkeuken en knus terras. De woning omvat verder drie slaapkamers.Uniek is het frontaal zicht op water, wat instant een lichtrijk gevoel geeft. Het geheel wordt hoogwaardig afgewerkt waarbij alle technieken (elektriciteit, leidingen, schrijnwerk) vernieuwd worden.

EPC-score= 543 kWh/m2jaar, echter niet representatief. Er wordt een nieuw EPC na installatie isolatie -en verwarmingstechnieken opgemaakt.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu

Vicus Vastgoed