Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Burgerwoning met grote, diepe tuin

CONTACT : Kristof via SMS op 0496/704501 of kristof@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is.

De woning, gelegen in de Olijfstraat, ondergaat momenteel een renovatie : reeds te bezichtigen op afspraak. Perfect voor wie op zoek is naar centrale ligging met vlotte verbinding naar invalswegen (binnenring, R4) alsnog dicht bij het historische centrum wil wonen.

De woningen op de gelijkvloerse verdieping een volledig uitgeruste leefkeuken met ingebouwde toestellen van merk Siemens en natuurhouten blad met wit gelakte boven - en onderkasten. Verder is er een dubbele leefruimte met groot schuifraam die toegang verleent tot het terras in blauwsteen, en westelijke tuin. Nieuwe badkamer met regendouche, ligbad & dubbel wasmeubel op de eerste verdieping. Het toilet bevindt zich in een afzonderlijke ruimte.Er zijn drie slaapkamers met een extra communicerende kamer, allen voorzien van UTP & COAX-aansluitingen, centrale verwarming en domotica verlichting.

EPC van zodra verwarmingsinstallatie afgewerkt is.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed