Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

CONTACT : simon@vicusvastgoed.be of 0498 12 37 08


Aan het Guislain museum vinden we deze gloednieuwe renovatie. Via de fietsas Coupure aan het water op een boogscheut van centrum Gent & via tram 1 Station naar Gent-Sint-Pieters, Bourgoyen ook nabij.
Woning werd volledig gestript en in een nieuw jasje gestoken: nieuwe technieken, nieuwe stukadoorswerken, nieuwe isolatie, nieuw schrijnwerk, etc.... Afwerking gebeurt met kwalitatieve materialen (blauwsteen, domotica-verlichting LED, ... ). Volledig geïnstalleerde keuken met Siemens toestellen. Afwerking met zandkleurige tegel in keuken en leefruimte. Groot schuifraam zorgt voor klare, open ruimtes. De leefruimte geeft uit op leuk stadsterras in blauwsteen.

Drie volwaardige slaapkamers met centrale verwarming, internetaansluiting, domotica-verlichting. Kwalitatief sanitair met bad, douche met regendouche en dubbel wasmeubel. Toilet in aparte ruimte.

javascript:__doPostBack('ctl00$buttonPlaceHolder$btnCancel','')

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed