Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Studentenkoten ideaal als investering!

Contact: Bel /sms Simon op 0498 12 37 08 of simon@vicusvastgoed.be

Het groeiend aantal studenten in gent is een fenomeen die zich al jaren voordoet. Iedere student geniet graag van zijn jaren op kot, maar het vinden van een studentenkamer blijkt toch jaar op jaar moeilijker te worden. Daarom is dit gebouw een interessante opportuniteit als u oog hebt op een investering.

De kamers hebben allemaal huurcontracten van tussen de 220 - 275 euro per maand (ZONDER KOSTEN GAS WATER ELEKTRICITEIT)

Het gebouw is volledig uitgerust om studenten in te huisvesten. Op nummer één natuurlijk de brandveiligheid. Op ieder verdiep is een brandblusser geplaatst en alle kamers hebben een rookdetector en branddeken. Volgens de wettelijke normen zijn er hier geen risico’s genomen zodat het gebouw zo veilig mogelijk is.

Het gaat hier om 4 studio’s allemaal uitgerust met badkamer, wc ruimte voor bureau en bed. Door zijn grote ramen heeft iedere studio ook een gezonde hoeveelheid natuurlijk daglicht. Ook is er overal een keuken aanwezig met elektrisch vuur en gootsteen. Alles dus wat een student nodig kan hebben.

Voor berging van fietsen en vuilbakken zijn er aparte ruimtes voorzien zoals u kan zien op de foto’s.

De Justus de Harduwijnlaan ligt op wandelafstand van het historisch centrum in Gent. Het is bereikbaar via de R40 en heeft voldoende parkeergelegenheden en fiets/tram/Bus verbindingen!

Als u opzoek bent naar een investering maak ik mij graag vrij om u hiermee te assisteren.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed