Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Burgerwoning nabij Rozenbroekenpark

Contacteer Simon via sms/tel 0498 123 708 of via mail naar Simon@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is.

Nabij het Rozenbroekenpark en Dampoort-station staat dit woonhuis te koop die momenteel nog volop in renovatie zit. Strategisch gelegen aan station, dicht bij openbaar vervoer, R4 via Oostakker. Bovendien zijn er in de dichte omgeving verschillende scholen, supermarkten en parken terug te vinden.
Verder kenmerkend aan de woning zijn 3 klare slaapkamers die alle drie voorzien zijn van LED-spots en UTP & COAX-aansluiting. Op de gelijkvloerse verdieping is er de woonkamer en moderne keuken. Strakke witte keuken met vaatwasmachine, heteluchtoven, inductiekookplaat met verder een terras die wordt voorzien van buitenverlichting, stopcontact & buitenkraan.
Genieten doet u zeker en vast in de badkamer: er is een bubbelbad en regendouche voorzien, alsook dubbel wasmeubel.

De woning werd kwalitatief aangepakt, gaande van nieuwe stukadoorswerken, ramen, elektriciteit, leidingen, sanitair, keuken, tot afwerking met ingebouwde LED-spots en parket-vloeren.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed