Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Contact: Bel /sms Simon op 0498 12 37 08 of simon@vicusvastgoed.be

Bij het binnenkomen stuit u op een gezellige living met aansluitend een volledig uitgeruste keuken. Het huis heeft als voordeel dat het rechtstreeks uitkomt op de Meerhem straat via de Garage. Parkeerplaats is in Gent vaak een pijnpunt. Dus een afgesloten garage is altijd graag meegenomen! Op de bovenverdieping bevindt zich een rustig terras om in alle kalmte te genieten van uw vrije tijd! De kamers zijn door de aard van de constructie zeer lichtrijk en mooi in omvang van oppervlakte. Het gaat om 4 slaapkamers dus u kan zich laten gaan in al die ruimte om er zo iets aangenaams van te maken!

Ook de ligging mag er zijn. We zitten hier vlakbij de stadsring met een gemakkelijke ontsluiting naar de grote ring, vlak bij station Gent-Dampoort, vlak bij het historisch stadscentrum en vlak bij winkels en restaurants.

Zeker een kijkje waard!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed