Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Half-open woning met grote westelijke tuin en atelier!

Contact: Simon op het nummer 0498 123 708 of naar simon@vicusvastgoed.be

De peerstraat, een rustig gelegen kaseienstraat bevindt zich vlak bij het centrum van Gent. Zowel de R40, R4 en autostrades zijn op korte afstand bereikbaar. Een vlotte verbinding dus, met de Bourgoyen op wandelafstand!

Deze half-open bebouwing met voor en- achtertuin heeft een lange oprit geeft toegang tot een fraai aangelegde tuin (WEST) met een in het oog springende Cederboom! Niet de enige bomen want er staan ook appel en perenbomen! Tuin met karakter! Vanachter staat ook een atelierruimte die de mogelijkheid heeft tot uitbreiden! Veel opties voor hobby’s, werkplaats enz..

De benden-verdieping beschikt over een aparte trappenhal, een ruime living met open-haard, keuken (te vervangen), toilet, badkamer en ruimte voor wasmachine en droogkast! Boven beschikt de woning over drie aangename kamers! Met wat opfrissingswerken kunt u hier een top woning van maken!

Samengevat een ruime woning met prachtige tuin en atelier gelegen in een rustige straat vlak bij centrum Gent!

Contact: Simon op het nummer 0498 123 708 of naar simon@vicusvastgoed.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed