Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

3 slaapkamer - renovatie op rustige ligging!

CONTACT : simon@vicusvastgoed.be of 0498 12 37 08

De weergegeven foto's zijn een referentie aangezien de renovatie nog volop bezig is.

Het Fonteinplein is een gezellig pleintje omgeven door bomen en diverse winkels! Een mooi voordeel is dat u op geen andere huizen uitkijkt en dat het hele huis geniet van extreem veel lichtinval!

De woning heeft een ruime leefruimte en een keuken met kwalitatieve SIEMENS-toestellen (kookplat, oven, vaatwas, dampkap). De keuken geeft uit op leuk stadsterras in blauwsteen.

Verder telt het huis volwaardige slaapkamers met centrale verwarming, internetaansluiting, domotica-verlichting. De woning beschikt over een luxe badkamer (met ligbad, douche en dubbel wasmeubel) en een toilet in een afzonderlijke ruimte.

De locatie scoort zeer goed op vlak van bereikbaarheid. Zo is de R40-R4 en E40 onmiddellijk toegankelijk als ook het historisch centrum van gent dat slechts op 5min verwijderd ligt van deze gezellige woning! U kan ook altijd gaan genieten van het natuurpark Bourgoyen dat ook vlot bereikbaar is!

Nieuw EPC in opmaak.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed