Helaas, dit pand is verkocht

Renovatie vlakbij water Zuidkaai-Coupure! - 9000 Gent

Omschrijving

CONTACTEER Simon via simon@vicusvastgoed.be of 0498/123.708
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: zelfde afwerking of zelfde materialen).

Vlakbij het water van de Zuidkaai-Coupure vindt u deze gerenoveerde woning. De gelijkvloerse verdieping telt een dubbele leefruimte en een keuken, ingericht met toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, kookplaat, dampkap, spoelbak). Vanuit de keuken en de leefruimte heeft u toegang tot een aangename stadsterras met blauwe hardsteen.

De eerste verdieping biedt plaats aan een ruime kamer, een toilet in een afzonderlijke ruimte en een full-badkamer (ligbad met jets, dubbel wasmeubel, regendouche). De twee overige slaapkamers bevinden zich op de bovenste verdieping.
Alle kamers zijn voorzien van COAX en UTP!

Mobiliteit-score: 80%! Naast de looproute/fietsas Zuidkaai-Coupure, op een boogscheut (ca. 5 min. fietsen) van Gent-Centrum, nabij het Groenevallei-park, openbaar vervoer en invalswegen.
Mogelijkheid tot het huren van een garagebox op 170m voor €50,00 per maand.

Het EPC is niet representatief! Er wordt een nieuw EPC opgemaakt na installatie verwarming.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed