Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Gerenoveerde woning Station Gent-Sint-Pieters

CONTACT Thomas via thomas@vicusvastgoed.be of 0474/26.27.58

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: zelfde materialen en zelfde afwerking).

Op wandelafstand van het Sint-Pieters-station, vinden we deze woning onder renovatie. Mobiliteit-score Realo: 80%! Op 1,9 km van de afrit snelweg, op 2 min. wandelen van Station Gent Sint-Pieters, op ca. 10 min. fietsen van het historisch centrum van Gent, nabij alle faculteiten van de UGent, ... Ideaal voor ouders met studerende kinderen!!!

De benedenverdieping telt een dubbele leefruimte en keuken uitgerust met kwalitatieve toestellen van het merk SIEMENS (vaatwas, hete-luchtoven, kookplaat, dampkap, spoelbak). Aansluitend heeft u toegang tot een terras in aangename blauwe hardsteen (verlichtingspunt, buitenkraam, stopcontacten) en een grote tuin.
De bovenverdiepingen bieden plaats aan 3 volwaardige drie slaapkamerwoning met hoogstaande afwerking, een luxe-badkamer (ligbad met jets, regendouche en dubbel wasmeubel) en een toilet in afzonderlijke ruimte.

Een nieuw EPC wordt opgemaakt na installatie verwarming.

Mobiliteit-score Realo: 80%! Op 1,9 km van de afrit snelweg, op 2 min. wandelen van Station Gent Sint-Pieters, op ca. 10 min. fietsen van het historisch centrum van Gent, nabij alle faculteiten van de UGent, ...

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed