Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Betaalbare 3-slaapkamer renovatie!

CONTACT via thomas@vicusvastgoed.be of 0474/26.27.58
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: zelfde afwerking en zelfde materialen).

Vlakbij het Nieuw Gerechtsgebouw vinden we deze gerenoveerde woning. De gelijkvloerse verdieping biedt plaats aan een dubbele leefruimte met aansluitend een keuken, ingericht met kwaliteitsvolle SIEMENS-toestellen (vaatwas, inductie-kookplaat, dampkap, hete-lucht oven, spoelbak). Het groot schuifraam zorgt voor veel lichtinval en geeft toegang tot een aangenaam stadsterras, afgewerkt in blauwe hardsteen. Dankzij de kelder heeft u extra opbergruimte!

De eerste verdieping telt een ruime slaapkamer, een toilet in een afzonderlijke ruimte, en een badkamer (dubbel wasmeubel, bad met douche-functie). Op de tweede verdieping bevinden zich de overige twee slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van COAX- en UTP-aansluitingen.

Mobiliteit-score Realo: 86%! Vlotte bereikbaarheid via de R40, op wandelafstand (ca. 20 min.) en fietsafstand (ca. 7 min.) van het historisch centrum van Gent, via de Gasmeterlaan onmiddellijk op de fietsas Groendreef-Coupure, op 1 min. wandelen van verschillende tram- en bushaltes, ...

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed