Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Karaktervolle renovatie op uitmuntende ligging, nabij het UZ!

CONTACT Thomas via thomas@vicusvastgoed.be of 0474/26.27.58

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop bezig is.

Nabij het UZ is deze gesloten, ruime renovatie terug te vinden. De woning beschikt over een trappenhal met authentieke trap, een dubbele leefruimte en een half-open keuken ingericht met kwaliteitsvolle SIEMENS-toestellen. Het grote schuifraam aan de leefruimte biedt toegang tot het terras, aangelegd in blauwe hardsteen. Daarenboven omvat de woning 3 slaapkamers, een full-in badkamer met inloopdouche en ligbad en een apart toilet.

De woning is vlot te bereiken, via openbaar vervoer en verscheidene invalswegen. De mobiliteitsscore van 82% (Realo) getuigd hiervan. Bovendien kan de woning genieten van een uitmuntende ligging: in een zijstraat van de Pintelaan, nabij het UZ en centraal ten opzichte van verscheidene Hogeschool- en Universiteitscampussen!

Kortom, een interessante renovatie voor ouders studerende kinderen!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Sluit menu Vicus Vastgoed